Massief

Massieve vloeren

Volledig massief   -  grenen

   -  eiken

   


Te krijgen op verschillende afmetingen en diktes, afgewerkt of zelf te oliën of te vernissen.

SamengesteldVloerplank van 15mm dikte met een toplaag van meestal 4mm eik op een multiplex of blokplaat.


Te verkrijgen op verschillende afmetingen, afgewerkt of zelf te oliën of vernissen.

G. WA


Eenvoudig te leggen lamelparket die zowel zwevend als vol verlijmd geplaatst kan worden. Eenmaal gelegd is G.WA parket een zeer stabiele vloer.


Dit komt door de zeer solide opbouw uit 3 lagen, deze zijn haaks op elkaar geplaatst, waardoor een minimale werking van de vloer gegarandeerd is.


Onder GWA parket kan ook vloerverwarming worden toegepast, mits deze als bijverwarming en niet als hoofdverwarming wordt gebruikt.

Character Floor


De Character Floor-collectie leeft en brengt sfeer in huis. De vloeren zijn afgewerkt in diverse kleuren olie of zijn naar keuze ook onbehandeld beschikbaar, zodat u de vloer zelf in de gewenste kleur kan afwerken.


Alle Character vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen met daarop een houtlaag van 3 of 4 mm eiken. Daardoor is de vloer stabiel en 'werkt' minder dan een massieve vloer.


Character floor wordt bij voorkeur zwevend gelegd door de planken te verlijmen in de tand- en groefverbinding. Er is ook een Character floor uitgevoerd met een Unilin Clickverbinding voor eenvoudig leggen zonder lijm.


De vloeren zijn beschikbaar in diverse afmetingen en houtkwaliteiten.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.