Vul- en afwerkingsproducten

Vul en afwerkingsproducten

Polyfilla


Of je nu een ervaren of onervaren doe-het-zelver bent, met Polyfilla vul je gaatjes, scheurtjes en naden, en bereik je een perfect schilderresultaat.


Hierbij trachten we je zoveel mogelijk hulp te bieden. Dit doen we onder meer door de dingen eenvoudig te benoemen maar ook door permanent te innoveren. Zelfs voor moeilijkere klussen bieden we je een slimme oplossing aan.


Polyfilla heeft een ruim aanbod aan producten. In de kern van het assortiment zitten de vulmiddelen en plamuren voor muren & plafonds en voor hout. Verder wordt het assortiment vervolledigd met probleemoplossende primers, afbijtmiddelen, een ontvetter, producten voor het aanpakken van houtrot en voor het verwijderen van behang of lijmresten.

Tec 7


TEC7, dat zijn kwaliteitsproducten voor vakmensen. Een beperkt aantal producten die heel breed toepasbaar zijn.

Rectavit


Rectavit een gevestigde waarde, zowel in België als in de rest van Europa en geniet het de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt.


Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit. De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.


In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan montagekit, siliconen  en pur voor diverse toepassingen.