Vinyl

Vinyl

Soepele kunststof vinyl planken en tegels die probleemloos gebruikt kunnen worden in vochtige ruimtes en in combinatie met vloerverwarming.


Door een dikte van 4 tot 6mm is dit zeer geschikt voor renovaties.


Ook het akoestisch comfort en de lange levensduur zijn een troef.


VilignoVinyl of PVC is een soepele kunststof met aantrekkelijke voordelen naar bevloering toe. Vinyl werd vroeger reeds gebruikt als vloerbedekking op rol, maar het is pas met de uitvoering in planken en tegels dat vinyl zijn volle potentieel heeft bereikt. Viligno LVT vloeren bieden dan ook heel wat tastbare en concrete voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen zoals vast tapijt, parket en laminaat. Zo kunnen ze probleemloos toegepast worden in vochtige ruimtes en in combinatie met vloerverwarming.viligno_1
viligno_2
viligno_tegel

CandoDoor de clickverbinding zijn CanDo Click vinyl vloeren heel gemakkelijk te leggen, u clickt de delen gewoon in elkaar. Inkorten van vloerdelen gaat snel en eenvoudig met een mes. Praktijktests laten zien dat het leggen van CanDo Click vinyl vloeren zelfs sneller gaat dan het leggen van laminaat.


Natuurlijk kan de vloer ook weer mee verhuizen naar een andere kamer of een andere woning. Voor het leggen van een CanDo Click vinyl vloer hoeft u dus geen vakmensen in te huren en u heeft geen dure gereedschappen nodig. Een liniaal, een potlood en een hobbymes zijn voldoende.


Door de geringe dikte zijn CanDo Click vinyl vloeren zeer geschikt voor renovatie. U plaatst de vloerdelen over de oude vloer heen. De vloer moet echter wel schoon en vlak zijn. Kleine oneffenheden kunnen worden weggewerkt met een speciale ondervloer.