MDF

MDF

Wand- en plafondpanelen in MDF of HDF zijn bekleed met een afwasbaar decorfolie en zijn gemakkelijk in het onderhoud. Voor de juiste afwerking van uw wand of plafond is bijpassend lijstwerk beschikbaar.


Avanti en Maëstro hebben ook een watervast gamma, geschikt voor badkamers of keukens.

MaëstroMaestro biedt een totaaloplossing voor de aankleding van jouw ruimte. De wand- en plafondpanelen kunnen snel en probleemloos geplaatst worden dankzij de unieke tand- en groefverbinding. De ruime en gevarieerde collectie bevat naast de klassiekers, tal van kleuren en designs die de nieuwste trends in woondecoratie weerspiegelen. Maestro bekleedt de hele woning, ook de badkamer. Om het interieur perfect af te werken, vind je in elke collectie ook de bijhorende en al even gemakkelijk te plaatsen plinten, plafondlijsten, kniklijsten en andere accessoires. Ontdek ook Maestro Steps, hedendaagse traprenovatie voor de trap van je dromen. Maestro Design biedt met lynes wand- en plafondsystemen aan met geïntegreerde architecturale verlichting.


Ook lambrisering behoort tot het assortiment van Maëstro. 

Sfeervol landelijk of verrassend hedendaags: met stijlvolle lambrisering geef je jouw interieur de toets die je zelf wil. Of je nu je ruimte optisch vergroot, een onafgewerkte muur verbergt of extra stemming toevoegt. De grote keuze in vorm, formaat en afwerking geeft je een zee aan mogelijkheden. De Lambris-wandpanelen zijn perfect overschilderbaar. Zo match je de kleur van je lambrisering feilloos met de tint van je interieur.


De verschillende modellen en decors zijn te bekijken in onze toonzaal.
Klik op de onderste afbeelding om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

Avanti


Avanti panelen passen perfect in elk interieur. Elk paneel heeft een duurzaam en afwasbaar oppervlak wat beschikbaar is in meerdere decors. De Avanti panelen hebben een basis van 10 mm dik MDF en kunnen overal in huis gemonteerd worden.


Avanti panelen passen perfect in elkaar dankzij de tand-en groefverbinding aan de 4 zijden van ieder paneel. De panelen zijn uitgerust met de rubberen Fit-Fix® strip. Deze strip houdt het paneel tijdens de montage op zijn plaats waardoor de installatie nog sneller en eenvoudiger wordt. Daarnaast sluit de Fit-Fix® verbinding ook de naad tussen ieder paneel af, waardoor vocht geen kans maakt. HDM adviseert het gebruik van CLE 3 mm clips voor het monteren en biedt daarnaast ook bijpassend lijstwerk aan.


Klik op de afbeelding om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

maestro lambris
maestro 5 lines
maestro 4
maestro 3
maestro 2
maestro 1

G. WADe plafonds van G.WA hebben een strakke, kleine voeg en een warme uitstraling. Bovendien zijn ze zeer budgetvriendelijk. De verschillende decors zijn te bekijken in onze toonzaal.

CandoCando MDF schroten zijn toepasbaar op wanden en plafonds. De schroten kunnen gebruikt worden om een wand of plafond te bekleden of als lambrisering.De verschillende modellen en decors zijn te bekijken in onze toonzaal.