PVC

PVC

Durasid


Durasid is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie, ideaal is voor u woning of chalet . De basis van de profielen is vervaardigd uit hardschuim PVC met daarboven een gecoëxtrudeerde toplaag. Het systeem is een esthetisch alternatief voor de traditionele gevelbekledingen.


Het systeem is ook zeer gemakkelijk zelf te plaatsen.

Plastivan PVC profielen


PVC panelen zijn een ideale oplossing voor het bekleden van gevels, dakranden en dakoversteken. Ze kunnen echter ook binnen gebruikt worden voor het afwerken van muren en plafonds in vochtige ruimtes.Swish


Swish gevelbekleding is uitermate geschikt voor het bekleden van gevels, dakkapellen en dakoverstekken in zowel nieuwbouw als renovatie.

Colorpanel


Colorpanel is een duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding.


Colorpanel gevelbekleding is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen en door de natuurgetrouwe houtstructuur is Colorpanel niet te onderscheiden van echt hout.

Zierer


Zierer gevelbekleding is uit glasvezelversterkte kunststoffen vervaardigd , dit maakt de Zierer gevelbekleding tot een bijzonder slag- en stootvaste gevelbekleding.

2_durasid
2_swish
2_

OPENINGSUREN BOUWVERLOF

Di. t.e.m. vrij.      09u00 tot 12u00

                              13u00 tot 16u00


Zaterdag              9u00 tot 13u00


Zondag en maandag  gesloten


SOCIALE MEDIA

Voor speciale acties of inspiratie, volg ons op sociale media.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een handige Harry? Dan is onze cadeaubon misschien iets voor u.


Deze bon is verkrijgbaar in de winkel.

Rooyackers bvba      -      Ekselsebaan 17      -      3990 Kleine-Brogel      -      info@rooyackers.be      -      Tel    011 63 23 73      -      Fax   011 63 64 30

© Copyright Rooyackers bvba