Laminaat

Laminaat

HomebrandDe Homebrand serie staat garant voor een kwaliteitsvolle laminaatvloer uitgevoerd in de nieuwste houtdecors. Een aantal van deze decors zijn afgewerkt met een gesynchroniseerd “embossed” oppervlak. Dit wil zeggen dat het reliëf in het oppervlak meeloopt met de houtnerf op de plank. Dit zorgt voor een nog authentiekere look en feel van de vloer. Het laminaat is beschikbaar in vlakke uitvoering en met V-groef.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.

Dsire flooringDe Dsire serie laminaatvloeren vormt een populaire serie vloeren in stijlvolle en natuurlijke houtdecors. Ieder paneel is uitgevoerd met een kliksysteem dat garant staat voor een eenvoudige installatie. De Dsire serie bestaat uit 4 verschillende versies die verschillen in dikte, uitvoering en kwaliteit. Daarnaast beschikt een aantal panelen binnen de serie over het Fall Down systeem dat garant staat voor een snelle, gemakkelijke en solide montage.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

AquastepAqua-Step is een watervaste PVC laminaatvloer, ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Aqua-Step heeft een basis van PCV waarop het 100% gesloten én watervaste Elesgo® laminaat oppervlak is aangebracht. Dankzij de Unilin Clickverbinding wordt Aqua-Step snel en eenvoudig gelegd. Door de zachte rubberen dichting van de verbinding blijven de naden vochtdicht. De vloer wordt langs de randen afgekit zodat er nooit water onder de vloer kan lopen.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

BalterioBalterio heeft een ruim assortiment aan laminaatvloeren, van extra brede planken, een zeer matte uitvoering tot decoren met structuur.


U ziet het verschil bijna niet met een echte houten vloer. Balterio vloeren zijn makkelijk zelf te leggen en makkelijk in onderhoud.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de  folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

OPENINGSUREN BOUWVERLOF

Di. t.e.m. vrij.      08u30 tot 12u00

                              13u00 tot 18u00


Zaterdag              9u00 tot 13u00


Zondag en maandag  gesloten


SOCIALE MEDIA

Voor speciale acties of inspiratie, volg ons op sociale media.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een handige Harry? Dan is onze cadeaubon misschien iets voor u.


Deze bon is verkrijgbaar in de winkel.

Rooyackers bvba      -      Ekselsebaan 17      -      3990 Kleine-Brogel      -      info@rooyackers.be      -      Tel    011 63 23 73      -      Fax   011 63 64 30

© Copyright Rooyackers bvba