Gevelbekleding

Massief

Ons assortiment gevelbekleding is zeer ruim zodat iedereen hier zijn weg in kan vinden.


Bent u op zoek naar iets modern of eerder rustiek?

Naar iets budgetvriendelijk ,onderhoudsarm en duurzaam?

Voor ieder wat wils.


Op onze stalenwand in de toonzaal kan u vrijblijvend verschillende profielen en houtsoorten komen bekijken. Van sidings, klikplanken, triple profiel etc. in geïmpregneerd grenen, douglas, padouk, red ceder, thermowood en nog veel meer...


Voor meer inlichtingen helpen wij u graag verder in onze winkel.

1_hylor
klikplanken_8
klikplanken_2
klikplanken_3
klikplanken_4
klikplanken_5
klikplanken_6
klikplanken_7
klikplanken

Durasid


Durasid is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie, ideaal is voor u woning of chalet . De basis van de profielen is vervaardigd uit hardschuim PVC met daarboven een gecoëxtrudeerde toplaag. Het systeem is een esthetisch alternatief voor de traditionele gevelbekledingen.


Het systeem is ook zeer gemakkelijk zelf te plaatsen.

Plastivan PVC profielen


PVC panelen zijn een ideale oplossing voor het bekleden van gevels, dakranden en dakoversteken. Ze kunnen echter ook binnen gebruikt worden voor het afwerken van muren en plafonds in vochtige ruimtes.PVC

Swish


Swish gevelbekleding is uitermate geschikt voor het bekleden van gevels, dakkapellen en dakoverstekken in zowel nieuwbouw als renovatie.

Colorpanel


Colorpanel is een duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding.


Colorpanel gevelbekleding is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen en door de natuurgetrouwe houtstructuur is Colorpanel niet te onderscheiden van echt hout.

Zierer


Zierer gevelbekleding is uit glasvezelversterkte kunststoffen vervaardigd , dit maakt de Zierer gevelbekleding tot een bijzonder slag- en stootvaste gevelbekleding.

Trespa

TRESPA Meteon


TRESPA Meteon is een decoratieve onderhoudsvriendelijke plaat en is ontwikkeld voor gevelbekleding en andere veeleisende exterieurtoepassingen.

Trespa Izeon


Trespa Izeon is een kleinere plaat die hierdoor makkelijk hanteerbaar en direct verwerkbaar is. Deze zijn verkrijgbaar in 6 ralkleuren.

Rockpanel

2_durasid
2_swish
2_

Rockpanel plaatmateriaal wordt, meestal toegepast voor de afwerking van gevels en dakranden en wordt gemaakt van het gesteente basalt.


De robuuste maar flexibele plaat sluit perfect aan bij hedendaagse trends als organische vormen en duurzaamheid met een sterke nadruk op lage kosten en een korte installatietijd.


Te verkrijgen in effen kleuren maar ook in metallic, steen of houtmotief.


Eternit

Eternit biedt u een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. Een zeer geschikte oplossing voor gevels en dakranden voor nieuwbouw en renovatie.


Te verkrijgen in stroken, platen en klikplanken in diverse decoren.