Vloeren

Massief

Volledig massief   -  grenen

   -  eiken

   


Te krijgen op verschillende afmetingen en diktes, afgewerkt of zelf te oliën of te vernissen.

SamengesteldVloerplank van 15mm dikte met een toplaag van meestal 4mm eik op een multiplex of blokplaat.


Te verkrijgen op verschillende afmetingen, afgewerkt of zelf te oliën of vernissen.

G. WA


Eenvoudig te leggen lamelparket die zowel zwevend als vol verlijmd geplaatst kan worden. Eenmaal gelegd is G.WA parket een zeer stabiele vloer.


Dit komt door de zeer solide opbouw uit 3 lagen, deze zijn haaks op elkaar geplaatst, waardoor een minimale werking van de vloer gegarandeerd is.


Onder GWA parket kan ook vloerverwarming worden toegepast, mits deze als bijverwarming en niet als hoofdverwarming wordt gebruikt.

Character Floor


De Character Floor-collectie leeft en brengt sfeer in huis. De vloeren zijn afgewerkt in diverse kleuren olie of zijn naar keuze ook onbehandeld beschikbaar, zodat u de vloer zelf in de gewenste kleur kan afwerken.


Alle Character vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen met daarop een houtlaag van 3 of 4 mm eiken. Daardoor is de vloer stabiel en 'werkt' minder dan een massieve vloer.


Character floor wordt bij voorkeur zwevend gelegd door de planken te verlijmen in de tand- en groefverbinding. Er is ook een Character floor uitgevoerd met een Unilin Clickverbinding voor eenvoudig leggen zonder lijm.


De vloeren zijn beschikbaar in diverse afmetingen en houtkwaliteiten.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

Laminaat

HomebrandDe Homebrand serie staat garant voor een kwaliteitsvolle laminaatvloer uitgevoerd in de nieuwste houtdecors. Een aantal van deze decors zijn afgewerkt met een gesynchroniseerd “embossed” oppervlak. Dit wil zeggen dat het reliëf in het oppervlak meeloopt met de houtnerf op de plank. Dit zorgt voor een nog authentiekere look en feel van de vloer. Het laminaat is beschikbaar in vlakke uitvoering en met V-groef.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.

Dsire flooringDe Dsire serie laminaatvloeren vormt een populaire serie vloeren in stijlvolle en natuurlijke houtdecors. Ieder paneel is uitgevoerd met een kliksysteem dat garant staat voor een eenvoudige installatie. De Dsire serie bestaat uit 4 verschillende versies die verschillen in dikte, uitvoering en kwaliteit. Daarnaast beschikt een aantal panelen binnen de serie over het Fall Down systeem dat garant staat voor een snelle, gemakkelijke en solide montage.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

AquastepAqua-Step is een watervaste PVC laminaatvloer, ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Aqua-Step heeft een basis van PCV waarop het 100% gesloten én watervaste Elesgo® laminaat oppervlak is aangebracht. Dankzij de Unilin Clickverbinding wordt Aqua-Step snel en eenvoudig gelegd. Door de zachte rubberen dichting van de verbinding blijven de naden vochtdicht. De vloer wordt langs de randen afgekit zodat er nooit water onder de vloer kan lopen.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

Vinyl

BalterioBalterio heeft een ruim assortiment aan laminaatvloeren, van extra brede planken, een zeer matte uitvoering tot decoren met structuur.


U ziet het verschil bijna niet met een echte houten vloer. Balterio vloeren zijn makkelijk zelf te leggen en makkelijk in onderhoud.


Klik op de afbeelding  om een kijkje te nemen in de  folder.


Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

Soepele kunststof vinyl planken en tegels die probleemloos gebruikt kunnen worden in vochtige ruimtes en in combinatie met vloerverwarming.


Door een dikte van 4 tot 6mm is dit zeer geschikt voor renovaties.


Ook het akoestisch comfort en de lange levensduur zijn een troef.


VilignoVinyl of PVC is een soepele kunststof met aantrekkelijke voordelen naar bevloering toe. Vinyl werd vroeger reeds gebruikt als vloerbedekking op rol, maar het is pas met de uitvoering in planken en tegels dat vinyl zijn volle potentieel heeft bereikt. Viligno LVT vloeren bieden dan ook heel wat tastbare en concrete voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen zoals vast tapijt, parket en laminaat. Zo kunnen ze probleemloos toegepast worden in vochtige ruimtes en in combinatie met vloerverwarming.viligno_1
viligno_2
viligno_tegel

CandoDoor de clickverbinding zijn CanDo Click vinyl vloeren heel gemakkelijk te leggen, u clickt de delen gewoon in elkaar. Inkorten van vloerdelen gaat snel en eenvoudig met een mes. Praktijktests laten zien dat het leggen van CanDo Click vinyl vloeren zelfs sneller gaat dan het leggen van laminaat.


Natuurlijk kan de vloer ook weer mee verhuizen naar een andere kamer of een andere woning. Voor het leggen van een CanDo Click vinyl vloer hoeft u dus geen vakmensen in te huren en u heeft geen dure gereedschappen nodig. Een liniaal, een potlood en een hobbymes zijn voldoende.


Door de geringe dikte zijn CanDo Click vinyl vloeren zeer geschikt voor renovatie. U plaatst de vloerdelen over de oude vloer heen. De vloer moet echter wel schoon en vlak zijn. Kleine oneffenheden kunnen worden weggewerkt met een speciale ondervloer.