Kunststof

Kunststof

EPDM


MAXON


Maxon EPDM-rubber wordt gebruikt als dakafdichting en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het biedt een duurzame oplossing voor waterdichte zekerheid. Maxon EPDM-rubber beschikt immers over een levensduur van vijftig jaar en meer. Het is een elastisch membraan, geproduceerd op basis van kwaliteitsgrondstoffen, dat dankzij zijn lichte eigen gewicht eenvoudig te plaatsen is.


Download hier de handleiding.

Polyester op rol


De golfplaat is bijzonder geschikt voor gebruik buiten en in agressieve omgeving. De enkelwandige golfplaat heeft een gecoëxtrudeerde UV bescherming aan de buitenzijde. Polyester biedt een uitgesproken stevigheid en impactweerstand tegen hagel en is balvast.

PVC heldere golfplaat


PEVELUX


De Pevelux® gegolfde platen zijn ontwikkeld voor hellende toepassingen waar lichttransmissie en stevigheid primeren. Onder meer voor lichtdoorlatende dakafwerking van industriebouw, stallingen, loodsen, binnenpistes, sporthallen maar ook sheddaken. Ze zijn bijzonder UV stabiel en slagvast. De plaat is bijzonder geschikt voor gebruik buiten.

polycarbonaat_op_hout
polycarbonaat_climax
afdak_polycarbonaat

Polycarbonaat


Geschikt voor het maken van uw afdak of veranda. Samen met de bijhorende profielen bent u zeker van een waterdicht en esthetisch geheel. U kan werken op een houten constructie of op metalen constructie op maat. Kom gerust met uw plan langs en wij tellen uit wat u nodig heeft. Het Climalux® daksysteem is een zelfdragend profielsysteem volledig op maat en monteert zeer snel. Voor uw prijsofferte, contacteer ons.

OPENINGSUREN BOUWVERLOF

Di. t.e.m. vrij.      08u30 tot 12u00

                              13u00 tot 18u00


Zaterdag              9u00 tot 13u00


Zondag en maandag  gesloten


SOCIALE MEDIA

Voor speciale acties of inspiratie, volg ons op sociale media.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een handige Harry? Dan is onze cadeaubon misschien iets voor u.


Deze bon is verkrijgbaar in de winkel.

Rooyackers bvba      -      Ekselsebaan 17      -      3990 Kleine-Brogel      -      info@rooyackers.be      -      Tel    011 63 23 73      -      Fax   011 63 64 30

© Copyright Rooyackers bvba