Poorten

Je kan bij ons terecht voor poorten in geïmpregneerd vuren- of grenenhout en hardhout (Iroko/Padouk). Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment onderhoudsvrije mogelijkheden gaande van composiet (WPC) tot zelfs keramiek of glas.

Bekijk onderaan deze pagina zeker ook onze kwalitatieve poorten met een (on)zichtbaar metalen frame en houten bekleding die tot in de details perfect afgewerkt zijn.


Wat zijn de afmetingen van de poorten?


De standaardafmeting van een dubbele poort is 300 x 180 cm, van een enkele poort is dat 100 x 180 cm. Maar uiteraard passen die afmetingen niet in elke tuin of op elke oprit. Soms is een dubbele of enkele poort nodig die wat hoger en breder of net smaller en lager is. Uiteraard behoort ook dit tot de mogelijkheden. U kunt altijd uw wensen en behoeften doorgeven via ons contactformulier, zo werken we naar een persoonlijk ontwerp op maat.

 


Schuif- of draaipoort?


Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Let bij draaipoorten in hout wel op dat u genoeg plaats hebt om de poort volledig te openen. Een brede draaipoort heeft een even brede draaicirkel waardoor de ruimte erachter vrij moet zijn als u ze wil openen.


Een schuifpoort in hout heeft veel minder plaats voor en achter de poort nodig, maar wel plaats ernaast. Als uw poort loodrecht tussen twee muren moet komen, is een schuifpoort niet mogelijk.


Onze houten poorten en poorten met metalen frame kunt u ook makkelijk laten automatiseren.

 


Authentieke weidepoorten


Weidepoorten garanderen een mooie en functionele meerwaarde voor (paarden)weides. Deze poorten zijn verkrijgbaar in zowel drukgeïmpregneerd vurenhout als in tropisch hardhout (duurzaamheidsklasse I).

Weidepoorten worden standaard voorzien van uiterst robuust beslag en om roestvorming uit te sluiten, zijn alle onderdelen van het poortbeslag warm verzinkt.

 

 

Poortpalen


Als poortpaal kiezen we steeds voor hardhouten palen met een duurzaamheidsklasse I (Padouk/Okan/Azobe). Poorten met een metalen frame of in onderhoudsvrije uitvoering komen steeds in combinatie met metalen palen.

Geïmpregneerd

Iroko en Padouk

Composiet en aluminium

Weidepoorten

OPENINGSUREN BOUWVERLOF

Di. t.e.m. vrij.      08u30 tot 12u00

                              13u00 tot 18u00


Zaterdag              9u00 tot 13u00


Zondag en maandag  gesloten


SOCIALE MEDIA

Voor speciale acties of inspiratie, volg ons op sociale media.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een handige Harry? Dan is onze cadeaubon misschien iets voor u.


Deze bon is verkrijgbaar in de winkel.

Rooyackers bvba      -      Ekselsebaan 17      -      3990 Kleine-Brogel      -      info@rooyackers.be      -      Tel    011 63 23 73      -      Fax   011 63 64 30

© Copyright Rooyackers bvba