Kasten en dressings op maat

Kasten en dressings

Een eindeloze reeks kastinterieur varianten is mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij uw stijl en maak een keuze uit extra dikke kastinterieur panelen voor een robuuste uitstraling of juist voor een chique kastinterieur met een slank paneel. Legplanken, laden op maat, garderobestangen en vele andere accessoires. Overal is aan gedacht! Wat een mooie en efficiënte benutting van de ruimte.


Via deze link kan u zelf uw dressing samenstellen. Print uw ontwerp af en wij helpen u graag verder en bezorgen u een gepaste prijsofferte.


Weet u niet hoe hieraan te beginnen, geen probleem, wij helpen u hier graag mee verder.


Schuifdeuren

inloopkast_raffito
schuifdeur_raffito
schuifdeur_raffito_2
schuifdeur_raffito_schuin

Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Raffito en StoreMax bieden u een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende schuifdeur decors.


Creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout kan u combineren door te kiezen voor meervlaks schuifdeuren. Raffito schuifdeuren worden geleverd inclusief rails.


De duurzame kwaliteit van de soepel lopende schuifdeuren en uw persoonlijke ontwerp is een garantie voor jarenlang plezier, gemak en woongenot.


Achter de mooie schuifdeuren is een eindeloze reeks kastinterieur- varianten mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij uw stijl en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden. Legplanken, laden op maat, garderobestangen en vele andere accessoires. Aan alles is gedacht!


Via onderstaande linken kan u zelf uw kast of schuifdeur samenstellen. Print uw ontwerp af en wij helpen u graag verder en bezorgen u een gepaste prijsofferte.


Raffito

StoreMax


Weet u niet hoe hieraan te beginnen, geen probleem, wij helpen u hier graag mee verder.