Realisaties

MAAK VAN UW TUIN UW THUIS

De coronaperikelen hebben ervoor gezorgd dat we heel veel tijd thuis gespendeerd hebben, zowel binnenshuis als in de tuin. Meer en meer mensen kiezen voor een degelijk afgewerkte tuin en daar hoort natuurlijk een mooi tuinhuis, buitenverblijf of poolhouse bij. Ook wij als houthandel hebben deze trend duidelijk kunnen waarnemen en merkten een grote stijging op in aanvragen. Staat het bouwen van een houten bijgebouw om optimaal van je tuin te kunnen genieten ook nog op uw verlanglijstje? Dan is Houthandel Rooyackers, samen met onze leverancier Woodvision dé perfecte partner in het realiseren van uw droom.


In de vernieuwde catalogus vindt u een ruim assortiment aan tuinverblijven in strakke stijl, maar ook kapschuren die perfect passen in een landelijke omgeving. Met het modulaire systeem stelt u alles samen zoals u het wil, of het enkel een functioneel tuinhuis is of een gezellige ruimte om heerlijk onder te relaxen.


Met ons groot aanbod aan steigerhout bouwt u ook nog eens een trendy zithoek of buitenkeuken om het vakantiegevoel compleet te maken.


Wilt u graag nog meer plezier beleven aan uw tuinverblijf, dan zijn ook onze glazen schuifwanden op maat een echte aanrader.


Vindt u in de catalogus toch niet helemaal wat u zoekt of wilt u echt iets uniek, dan is ook dat voor ons geen probleem. Kom langs met uw schets of idee en wij helpen u helemaal op weg. Bepaal zelf uw indeling en stijl in hardhout, thermowood, douglas en nog veel meer. Wij tellen uit wat u nodig heeft en geven u concreet advies over hoe de klus te klaren.


Zelf zin gekregen om een toffe plek te creëren in uw tuin?

Dan verwelkomen we je graag in onze winkel.Bekijk hieronder ter inspiratie enkele realisaties van onze klanten:

BIJGEBOUW IN DOUGLASHOUT MET PLAT DAK

HOUTSKELETBOUW - THERMOWOOD AYOUS

LANDELIJK BIJGEBOUW IN DOUGLAS

BUITENVERBLIJF MET ZITHOEK EN TUINHUIS - PADOUK

LANDELIJK TUINPAVILJOEN IN DOUGLASHOUT

HILLHOUT BIJGEBOUW MET ZADELDAK PREMIUM

SCHUTTING EN TERRAS IN PADOUK

KANTOOR, WERKHUIS EN FIETSENSTALLING

DOUGLASVISION BUITENVERBLIJF

LANDELIJK TUINHUIS MET LARIKS SIDINGS

TUINHUIS IN DOUGLAS