Hout met een verhaal

BARNWOOD

Op zoek naar een eyecatcher, kies dan voor hout met een verhaal. Bij ons kan u terecht voor planken met een rustieke en unieke uitstraling. De tijd staan in de planken gegroefd en heeft haar sporen achtergelaten.


Het barnwood is afkomstig van oude schuren in Oostenrijk, Zwitserland, Italië, India en Slovenië maar ook in Canada en Spanje. Het hout wordt door onze leverancier eerst schoongemaakt en vervolgens worden de spijkers eruit gehaald. Daarna worden ze op dikte en op kleur gesorteerd. Tot slot worden ze geborsteld en op lengte gesorteerd.


We bieden u een breed assortiment met verschillende kleuren en achtergronden.

Foto's: Barnwood België

STEIGERHOUT

Steigerhout is eigenlijk gewoonweg de stellingplank die  gebruikt wordt bij bouwwerkzaamheden. Door de buitenlucht en het intensieve gebruik krijgt de plank een mat grijze uitstraling, ook wel cementsluier genoemd.


U kan ook kiezen voor nieuwe planken die u zelf nog van een afwerking kan voorzien, of die reeds behandeld werden met een 'Old Grey' beits. Nieuw steigerhout kan nog wat krimpen na verwerking, het is immers vers gezaagd hout wat nog niet werd gedroogd.


Verder heeft u ook nog de keuze uit geïmpregneerde planken die afgewerkt zijn in licht- of donkergrijs. Deze zijn meer geschikt voor buitengebruik.


Al deze soorten hebben wij op voorraad. U kan er dus meteen mee aan de slag!


Steigerhout is geschikt voor binnen- of buitenbekleding, maar u kan er zelf ook mee aan de slag voor het maken van bijv. tuinmeubels.


Inspiratie nodig? Klik dan op de afbeeldingen hieronder voor enkele werktekeningen:

Ligbed

Loungestoel


Loungebank

Plantenbakken

Lounge hoekbank

Statafel en kruk

Eettafelstoel

Eettafel

OPENINGSUREN BOUWVERLOF

Di. t.e.m. vrij.      09u00 tot 12u00

                              13u00 tot 16u00


Zaterdag              9u00 tot 13u00


Zondag en maandag  gesloten


SOCIALE MEDIA

Voor speciale acties of inspiratie, volg ons op sociale media.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een handige Harry? Dan is onze cadeaubon misschien iets voor u.


Deze bon is verkrijgbaar in de winkel.

Rooyackers bvba      -      Ekselsebaan 17      -      3990 Kleine-Brogel      -      info@rooyackers.be      -      Tel    011 63 23 73      -      Fax   011 63 64 30

© Copyright Rooyackers bvba