Realisaties

BUITEN LEVEN IS DE TREND VAN VANDAAG

Wie wil niet het vakantiegevoel in eigen tuin…


Samen met onze leverancier Woodvision zijn wij uw perfecte partner in het realiseren van uw droom. In onze catalogus vindt u een ruim assortiment aan tuinverblijven in strakke stijl, maar ook kapschuren die perfect passen in een landelijke omgeving. Met het modulaire systeem stelt u alles samen zoals u het wil, of het enkel een functioneel tuinhuis is of een gezellige ruimte om heerlijk onder te relaxen.


Met ons groot aanbod aan steigerhout bouwt u ook nog eens een trendy zithoek of buitenkeuken om het vakantiegevoel compleet te maken.


Wilt u graag nog meer plezier beleven aan uw tuinverblijf, dan zijn ook onze glazen schuifwanden op maat een echte aanrader.


Vindt u in de catalogus toch niet helemaal wat u zoekt of wilt u echt iets uniek, dan is ook dat voor ons geen probleem. Kom langs met uw schets of idee en wij helpen u helemaal op weg. Bepaal zelf uw indeling en stijl in padouk, thermowood, douglas en nog veel meer. Wij tellen uit wat u nodig heeft en geven u concreet advies over hoe de klus te klaren.


Zelf zin gekregen om een toffe plek te creëren in uw tuin?


Dan verwelkomen we je graag in onze winkel.
Bekijk hieronder  enkele realisaties van onze klanten:

DOUGLASVISION BUITENVERBLIJF

In dit buitenverblijf, opgetrokken uit Douglashout, is het steeds aangenaam vertoeven. De glazen schuifwanden geven een mooi zicht op de tuin en zijn makkelijk open en dicht te schuiven. Zo geniet je bij warm weer van een open structuur en houd je de warmte binnen wanneer het toch net dat tikkeltje te fris is.


De constructie werd afgewerkt met metalen dakplaten en zinken goten, wat de duurzaamheid enkel ten goede komt. Deze klant gaat ongetwijfeld nog veel plezier beleven aan zijn buitenverblijf, dat als pakket te verkrijgen is.


Informeer ernaar in onze winkel.

Foto's: Flowtography

LANDELIJK BIJGEBOUW IN DOUGLAS

Deze klant mag uitermate trots zijn op het bijgebouw dat hij zelf ontworpen én gebouwd heeft.


Hij creeërde een L-vormig landhuis met ruimte voor opslag én een gezellige zithoek. De dakstructuur is mooi te zien, hetgeen echt een meerwaarde geeft.

Foto's: Flowtography

LANDELIJK TUINHUIS MET LARIKS SIDINGS

Dit tuinhuis is volledig opgebouwd met keperwanden in cls 38x140, aan de binnenkant afgewerkt met osb 12mm dik.


De buitenkant is afgewerkt met lariks sidings, wat in combinatie met het wolfskap dak een landelijke uitstraling geeft.


Knap werk van deze klant!

Foto's: Flowtography

BUITENVERBLIJF MET  ZITHOEK EN TUINHUIS - AFWERKING IN PADOUK

Zonder enige voorafgaande ervaring in de bouw van tuinverblijven ging deze klant de uitdaging aan om zijn droom waar te maken en het resultaat mag gezien worden!


Lees verder onder de foto.

Foto's: Flowtography

Voor het maken van de hoofdconstructie contacteerde deze klant een bevriend schrijnwerker. Voor het overige werd dit tuinhuis met aparte zithoek helemaal door de klant zelf gebouwd en afgewerkt.


De gladde betonnen vloer en het lattenwerk in padouk zorgen samen voor een strak geheel dat toch heel uitnodigend oogt, ideaal om te relaxen na een drukke werkdag.


"Tijdens de bouwfase kwam ik geregeld op een punt dat ik niet goed wist hoe bijvoorbeeld bepaalde onderdelen bevestigd dienden te worden, maar voor al mijn vragen kon ik bij Houthandel Rooyackers terecht.   Zonder hun advies had ik dit niet kunnen realiseren."

LANDELIJK  TUINPAVILJOEN IN DOUGLASHOUT

Geen uitdaging te groot voor deze klant. Met een hoop goede moed en heel veel geduld bouwde hij een prachtig landelijk tuinhuis inclusief buitenkeuken en zithoek. Het mooie, hoge zadeldak, waarbij de spanten mooi zichtbaar gebleven zijn, geven een zeer ruimtelijk, doch knus gevoel.

Foto's: Flowtography

TUINHUIS IN DOUGLAS

Dit tuinhuis opgetrokken in Douglashout dat werd behandeld Douglas beits. Deze klant koos voor de afwerking van het dak voor bitumen singels en ronde, zinken goten. Al deze materialen zijn bij ons te verkrijgen.

OPENINGSUREN BOUWVERLOF

Di. t.e.m. vrij.      09u00 tot 12u00

                              13u00 tot 16u00


Zaterdag              9u00 tot 13u00


Zondag en maandag  gesloten


SOCIALE MEDIA

Voor speciale acties of inspiratie, volg ons op sociale media.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een handige Harry? Dan is onze cadeaubon misschien iets voor u.


Deze bon is verkrijgbaar in de winkel.

Rooyackers bvba      -      Ekselsebaan 17      -      3990 Kleine-Brogel      -      info@rooyackers.be      -      Tel    011 63 23 73      -      Fax   011 63 64 30

© Copyright Rooyackers bvba