Doe-het-zelf

Gereedschap en bevestigingsmaterialen

Reisser

 

In onze winkel vindt u een zeer ruim assortiment aan schroeven waaronder inox terrasschroeven, dns-schroeven met dubbele spoed en spaanderplaatschroeven.

PGB-Fasteners

 

Alle bouten, moeren, sluitringen, metaalschroeven, spaanderplaatschroeven, nagels, etc.

 

 

Connex

 

Connex is de merknaam van een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle doe-het-zelf producten. Het bevat een uitgebreid assortiment aan professioneel handgereedschap, alsook alle mogelijke bevestigingsmaterialen. Houtverbinders, balkschoenen, steeksleutels, klauwhamers, schroeven en nog veel meer.

 

Connex heeft ook een assortiment aan tuingereedschap met ondermeer harken, spades, stelen, snoeigereedschap, etc.

 

 

Varo

 

Een ruim assortiment aan gereedschap tot tuingereedschap, handwerktuigen en accessoires en dit onder eigen merken Varo, Powerplus en Kreator.

De producten van Powerplus hebben wij enkel op bestelling.

Houtbescherming

Xyladecor

 

Voor om het even welk project vind je de ideale oplossing in de drie grote productcategorieën van Xyladecor: voor de tuin, voor houtwerk aan de buitenkant van het huis en voor binnenhoutwerk.

 

In ons zeer ruim assortiment vindt u zeker de geschikte behandeling voor uw ramen, tuinhuis of terras.

Restol

 

Restol houtolie zorgt voor bescherming van uw tuinhui, blokhut of schutting. Ook voor uw tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestel is Restol Hout olie geschikt.

 

Kan zowel toegepast worden op onbehandeld hout als op geïmpregneerd hout.

 

 

Aqua Multi

 

Aqua Multi is een budgetvriendelijk, gebruiksklaar en water gedragen middel tegen insecten en zwammen, met als actieve bestanddelen propiconazole en permethrine die zeer diep in het hout dringen.

 

Kleurloos of groen te verkrijgen in verpakkingen van 1L, 5L en 25L.

Verf

Histor

 

Een ruim assortiment aan primers, muurverf en lakverf. Een aantal kleuren op voorraad.

 

Andere kleuren te bestellen.

Hammerite

 

Hammerite heeft een ruim assortiment van metaallakken en primers van zeer hoge kwaliteit. Van balustrades tot radiatoren, van hekken tot garagepoorten, of het nu gaat om een restauratie of een kleine opknapbeurt.

 

Hammerite staat voor een perfecte afwerking , van de eerste keer goed, in een oogwenk.

Vul en afwerkingsproducten

Polyfilla

 

Of je nu een ervaren of onervaren doe-het-zelver bent, met Polyfilla vul je gaatjes, scheurtjes en naden, en bereik je een perfect schilderresultaat.

 

Hierbij trachten we je zoveel mogelijk hulp te bieden. Dit doen we onder meer door de dingen eenvoudig te benoemen maar ook door permanent te innoveren. Zelfs voor moeilijkere klussen bieden we je een slimme oplossing aan.

 

Polyfilla heeft een ruim aanbod aan producten. In de kern van het assortiment zitten de vulmiddelen en plamuren voor muren & plafonds en voor hout. Verder wordt het assortiment vervolledigd met probleemoplossende primers, afbijtmiddelen, een ontvetter, producten voor het aanpakken van houtrot en voor het verwijderen van behang of lijmresten.

Tec 7

 

TEC7, dat zijn kwaliteitsproducten voor vakmensen. Een beperkt aantal producten die heel breed toepasbaar zijn.

Rectavit

 

Heden is Rectavit een gevestigde waarde, zowel in België als in de rest van Europa en geniet het de reputatie van toonaangevend producent, steeds mee met de allernieuwste ontwikkelingen op de markt.

 

Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn reeds decennialang het handelsmerk van Rectavit. De gebruiker dient steeds te worden voorzien van het beste product voor zijn specifieke toepassing en hierbij de correcte informatie en de beste ondersteuning.

 

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan montagekit, siliconen en pur voor diverse toepassingen.

 

Hang- en sluitwerk

Wij verdelen een ruim assortiment aan sloten, scharnieren, ladegeleiders, deurkrukken, grepen en knopjes en dergelijke.

 

Onderstaand een aantal merken. Wij hebben een ruime voorraad van de courante producten. Alle producten van Hettich zijn op korte termijn leverbaar.

Hettich

 

Hettich maakt de perfecte verbinding van intelligente techniek, functionaliteit en design. Met deze eisen ontwikkelen en produceren zij de meest verschillende functionele beslagen - van schuiflade- en geleidingssystemen via scharnieren en decoratieve grepen, tot en met vouw- en schuifdeurbeslagen.

Argenta

 

Inox en aluminium paumelles.

 

 

Litto

 

Allerhande sloten, cilinders, wc garnituren, enz.

Poetsproducten

Kloostertrots

 

Ambachtelijke hoogwaardige reinigings- en onderhoudsmiddelen met specifieke toepassingen, voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

 

Het gamma bestaat uit 3 groepen: vloeronderhoud, ontvetters en speciaal producten.

Riem

 

Groep RIEM is een begrip op het gebied van het op punt stellen en afvullen van aerosol voor huishoudelijk en technisch gebruik, insecticiden en voor plantenzorg.

Chrisal

 

Reeds 25 jaar is Chrisal gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve reiniging- en verzorgingsproducten voor een optimale en duurzame hygiëne. Op vlak van probiotische hygiëne is Chrisal reeds jaren marktleider. Zowel voor professionelen als particulieren.

 

OPENINGSUREN

Ma. t.e.m. vrij. 8u30 tot 12u00

13u00 tot 18u00

 

Zaterdag 9u00 tot 13u00

 

Zondag gesloten

 

SOCIALE MEDIA

Voor speciale acties of inspiratie, volg ons op sociale media.

CADEAUBON

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een handige Harry? Dan is onze cadeaubon misschien iets voor u.

 

Deze bon is verkrijgbaar in de winkel.

Rooyackers bvba - Ekselsebaan 17 - 3990 Kleine-Brogel - info@rooyackers.be - Tel 011 63 23 73 - Fax 011 63 64 30

© Copyright Rooyackers bvba