Doe het zelf

Bevestigingsmaterialen

-Reisser

Een ruim assortiment aan schroeven waaronder inox terrasschroeven, dns-schroeven met dubbele spoed en spaanderplaatschroeven.

-PGB-Fasteners

Alle bouten, moeren, sluitringen, metaalschroeven, spaanderplaatschroeven, nagels, etc.

-Connex

Connex is de merknaam van een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle doe-het-zelf producten. Het bevat een uitgebreid assortiment aan professioneel handgereedschap, alsook alle mogelijke bevestigingsmaterialen. Houtverbinders, balkschoenen, steeksleutels, klauwhamers, schroeven en nog veel meer.
Connex heeft ook een assortiment aan tuingereedschap met ondermeer harken, spades, stelen, snoeigereedschap, etc.

-Varo

Een ruim assortiment aan gereedschap tot tuingereedschap, handwerktuigen en accessoires en dit onder eigen merken Varo, Powerplus en Kreator.
De producten van powerplus hebben wij enkel op bestelling.

Houtbescherming

-Xyladecor

Voor om het even welk project vind je de ideale oplossing in de drie grote productcategorieën van Xyladecor: voor de tuin, voor houtwerk aan de buitenkant van het huis en voor binnenhoutwerk.
In ons zeer ruim assortiment vind u zeker de geschikte behandeling voor uw ramen, tuinhuis of terras.

-Restol

Restol houtolie zorgt voor de bescherming van uw tuinhuisje, blokhut of schutting. Ook voor uw tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestel is Restol Hout olie geschikt. Kan zowel toegepast worden op onbehandeld hout als op geïmpregneerd hout.

-Aqua Multi

Aqua Multi is een budgetvriendelijk, gebruiksklaar water gedragen middel tegen insecten en zwammen, met als actieve bestanddelen propiconazole en permethrine die zeer diep in het hout dringen.
Kleurloos of groen te verkrijgen in verpakkingen van 1L, 5L en 25L.

Verf

-Histor

Een ruim assortiment aan primers, muurverf en lakverf. Een aantal kleuren op voorraad.
Andere kleuren te bestellen.

-Hammerite

Hammerite heeft een ruim assortiment van metaallakken en primers van zeer hoge kwaliteit. Van balustrades tot radiatoren, van hekken tot garagepoorten, of het nu gaat om een restauratie of een kleine opknapbeurt, Hammerite staat voor een perfecte afwerking , van de eerste keer goed, in een oogwenk.


Hammerite

Olie en onderhoudsproducten

-Osmo

Om uw houten vloer, trap of meubel te behandelen kan u de osmo hardwax olie gebruiken. Deze is te verkrijgen in matte of zijde matte uitvoering, kleurloos of in een decor.
Onderhoud kan met de osmo wish fix voor dagelijks onderhoud of met de vloeibare onderhoudswas.

-Ciranova

Een breed assortiment aan olie voor de behandeling van u vloer alsook kalkwas en onderhoudsproducten.


Vul en afwerkingsproducten

-Polyfilla

Of je nu een ervaren of onervaren doe-het-zelver bent, met Polyfilla vul je gaatjes, scheurtjes en naden, en bereik je een perfect schilderresultaat.
Hierbij trachten we je zoveel mogelijk hulp te bieden. Dit doen we onder meer door de dingen eenvoudig te benoemen maar ook door permanent te innoveren. Zelfs voor moeilijkere klussen bieden we je een slimme oplossing aan.
Polyfilla heeft een ruim aanbod aan producten. In de kern van het assortiment zitten de vulmiddelen en plamuren voor muren & plafonds en voor hout. Verder wordt het assortiment vervolledigd met probleemoplossende primers, afbijtmiddelen, een ontvetter, producten voor het aanpakken van houtrot en voor het verwijderen van behang of lijmresten.

-Tec 7

TEC7, dat zijn kwaliteitsproducten voor vakmensen. Een beperkt aantal producten die heel breed toepasbaar zijn.

-Simson

Innovatief, proactief en volledig toegespitst op de professionele gebruiker. Dat zijn de onderscheidende kenmerken van Simson.
De kwalitatief hoogwaardige lijmen en afdichtingsmiddelen van dit merk beantwoorden aan alle wensen en eisen van de professionele gebruiker.


Pollyfilla_houtrotvuller pollyfilla_afwerkplamuur Tec 7


Hang- en sluitwerk

Wij verdelen een ruim assortiment aan sloten, scharnieren, ladegeleiders, deurkrukken, grepen en knopjes en dergelijke.
Onderstaand een aantal merken. Wij hebben een ruime voorraad van de courante producten. Alle producten van Hettich zijn op korte termijn leverbaar.

-Argenta

Inox en aluminium paumelles.

-Litto

Allerhande sloten, cilinders, wc garnituren, enz.

-Hettich

Wij maken de perfecte verbinding van intelligente techniek, functionaliteit en design. Met deze eisen ontwikkelen en produceren wij de meest verschillende functionele beslagen - van schuiflade- en geleidingssystemen via scharnieren en decoratieve grepen, tot en met vouw- en schuifdeurbeslagen.


slot_Litto

Poetsproducten

-Kloostertrots

Ambachtelijke hoogwaardige reinigings- en onderhoudsmiddelen met specifieke toepassingen, voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.
Het gamma bestaat uit 3 groepen: vloeronderhoud, ontvetters en speciaal producten.

-Riem

Group RIEM is een begrip op het gebied van het op punt stellen en afvullen van aerosol voor huishoudelijk en technisch gebruik, insecticiden en voor plantenzorg.