Vloeren

Massief

Volledig massief
  • grenen
  • eiken
  • bamboe

Te krijgen op verschillende afmetingen en diktes, afgewerkt of zelf te oliën of te vernissen.


folder_imberty
De folder van Imberty is eentalig Frans.
Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

Samengesteld

Vloerplank van 15mm dikte met een toplaag van meestal 4mm eik op een multiplex of blokplaat.

Te verkrijgen op verschillende afmetingen, afgewerkt of zelf te oliën of vernissen.

G.WA

Eenvoudig te leggen lamelparket die zowel zwevend als vol verlijmd geplaatst kan worden. Eenmaal gelegd is G.WA parket een zeer stabiele vloer.
Dit komt door de zeer solide opbouw uit 3 lagen, deze zijn haaks op elkaar geplaatst, waardoor een minimale werking van de vloer gegarandeerd is.
Onder GWA parket kan ook vloerverwarming worden toegepast, mits deze als bijverwarming en niet als hoofdverwarming wordt gebruikt.

Character Floor

De Character Floor-collectie leeft en brengt sfeer in huis. De vloeren zijn afgewerkt in diverse kleuren olie of zijn naar keuze ook onbehandeld beschikbaar, zodat u de vloer zelf in de gewenste kleur kan afwerken.
Alle Character vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen met daarop een houtlaag van 3 of 4 mm eiken. Daardoor is de vloer stabiel en 'werkt' minder dan een massieve vloer.
Character floor wordt bij voorkeur zwevend gelegd door de planken te verlijmen in de tand- en groefverbinding. Er is ook een Character floor uitgevoerd met een Unilin Clickverbinding voor eenvoudig leggen zonder lijm.
De vloeren zijn beschikbaar in diverse afmetingen en houtkwaliteiten.

folder_characterfloor
Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.


characterfloor

Laminaat

Wellness floor

De karaktervolle Wellness laminaatvloeren zijn uitgevoerd in een breed scala sfeervolle, natuurlijke houttinten. Door de voelbare houtstructuur of met supermat oppervlak voor het uiterlijk van een geoliede houten vloer zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden.
Wellness laminaatvloeren bieden een maximaal loop- en wooncomfort. De gepatenteerde Laminopax®-honingraatstructuur aan de onderzijde dempt het waarneembare contactgeluid met 50%.

Dsire flooring

Aantrekkelijke laminaatvloeren in stijlvolle en natuurlijke houtdecors met clicksysteem. In diverse kwaliteiten beschikbaar in vlakke uitvoering of met V-groef aan de lange zijden.
Enkele series zijn uitgevoerd met Fall Down systeem aan de kopse kant voor snel en vergrendeld leggen.

folder_dsire
Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

-
Aquastep

Aquastep laminaatvloeren hebben een basis van PVC waarop het 100% gesloten én watervaste Elesgo® laminaatoppervlak is aangebracht. Aquastep is volledig bestand tegen waterlekken, vochtigheid en condensatie en daarom de ideale vloer voor de badkamer, keuken, kelder etc..
Dankzij de Unilin Clickverbinding wordt Aquastep snel en eenvoudig gelegd. Door de zachte PVC-dichting van de verbinding, blijven de naden vochtdicht. De vloer wordt langs de randen afgekit zodat er nooit water onder de vloer kan komen. Door de basis van PVC heeft Aquastep ook hele goede geluidsdempende eigenschappen en voelt de vloer warm en comfortabel aan.


folder_aquastep
Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

Balterio

Balterio heeft een ruim assortiment aan laminaatvloeren, van extra brede planken, een zeer matte uitvoering tot decoren met structuur. U ziet het verschil bijna niet met een echte houten vloer. Balterio vloeren zijn makkelijk zelf te leggen en makkelijk in onderhoud.


folder_balterico
Neem contact met ons op voor onze netto prijzen.

 

G.WA

Vinyl

Soepele kunststof vinyl planken en tegels die probleemloos gebruikt kunnen worden in vochtige ruimtes en in combinatie met vloerverwarming.
Door een dikte van 4 tot 6mm is dit zeer geschikt voor renovaties.
Ook het akoestisch comfort en de lange levensduur zijn een troef.

Viligno

Vinyl of PVC is een soepele kunststof met aantrekkelijke voordelen naar bevloering toe. Vinyl werd vroeger reeds gebruikt als vloerbedekking op rol, maar het is pas met de uitvoering in planken en tegels dat vinyl zijn volle potentieel heeft bereikt. Viligno LVT vloeren bieden dan ook heel wat tastbare en concrete voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen zoals vast tapijt, parket en laminaat. Zo kunnen ze probleemloos toegepast worden in vochtige ruimtes en in combinatie met vloerverwarming.

Contesse
Cando

Door de clickverbinding zijn CanDo Click vinyl vloeren heel gemakkelijk te leggen, u clickt de delen gewoon in elkaar. Inkorten van vloerdelen gaat snel en eenvoudig met een mes. Praktijktests laten zien dat het leggen van CanDo Click vinyl vloeren zelfs sneller gaat dan het leggen van laminaat.
Natuurlijk kan de vloer ook weer mee verhuizen naar een andere kamer of een andere woning. Voor het leggen van een CanDo Click vinyl vloer hoeft u dus geen vakmensen in te huren en u heeft geen dure gereedschappen nodig. Een liniaal, een potlood en een hobbymes zijn voldoende.
Door de geringe dikte zijn CanDo Click vinyl vloeren zeer geschikt voor renovatie. U plaatst de vloerdelen over de oude vloer heen. De vloer moet echter wel schoon en vlak zijn. Kleine oneffenheden kunnen worden weggewerkt met een speciale ondervloer.

viligno

vloer viligno

tegel viligno